Saturday, September 3, 2016

Orders on earth (Pentagram)


Има няколко важни ордена на земното ниво. Те са обединени от хора родени на земята, които са имали няколко –повече от 5 –прераждания и за достигнали до определен етап от духовното си развитие. Те имат мисия на посредници на ангелското и божественото. Затова те могат да се нарекат “земни ангели”. 

-  Ордена на Пентаграма -
Хора, чийто сбор от датата и месеца = на 5, които имат рождена дата следните числа от ел. Вода или въздух (2, 22, 11) и които са родени в лунния ден (понеделник) или в друг ден ,но имат в хороскопа нарастваща Луна, новолуние или пълнолуние) принадлежат към ордена на Пентаграма. Те обединяват всички земни елементи и мисията им е да повишават земните вибрации в духовната сфера и да разпространяват духовно познание. Тяхната материална и духовна мисия съвпадат, независимо от числата и комбинациите. Те няма да имат много от привилегиите на другите хора (като просперитет, материални богатства, грижа за другите, кариера) и често животът им ще има много изпитания; Но те ще постигнат съвършен вътрешен мир, и ще им бъдат дадени условията за “духовно просветление”. Те ще търсят нещо извън материалното, ще са сензитивни и ще имат дарбата да се свързват с други енергийни същества и ангели, както и дарба за магически ритуали в светлината. Тяхната мисия тук е: 
- Духовно усъвършенстване ; - добиване и предаване на духовни познания, - духовни учители и създатели на висока енергия. 
- Техните ангели наставници (ангели на мисията) са: Габриел, Йофиел, Рагуел, Мюриел, Амбриел. 

No comments:

Post a Comment