Saturday, September 3, 2016

Element Salamanders - III -

Огън (саламандри) – 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30

Хората саламандри са много силен знак за другите околни, означаващ “трансформация”. Те са най-силният елемент на промяната; Поради обединението на крайностите (ин и ян) те могат да са носител на “смърт”, прераждане, унищожение, ново начало, нов етап, скъсване с миналото. Много често тези хора (с материална мисия 3,7) ще сменят местоживеенето си на далечно място, сменят средата си, работа, любовните връзки. Това може да стане на ранен или по-късен етап от живота им. Техният знак е Израстване, промяна, упоритост, следване на целите на всяка цена, съзнаване на егото, самочуствие, вдъхновение, действие. Те са хората, способни да променят външната, материална действителност и да постигнат високи успехи в материалния свят. Те са провокатори и войни, борещи се за справедливост. Те са непримирими, смели, решителни, рядко се огъват пред препятсвията. Те са знаещи, изискващи, последователни, следват мечтите си докрай. Често действието при тях предхожда мисълта, затова са изложени на рискове от необмислени постъпки, или думи. 


Тези хора имат едни от най-трудните и най-добрите кармични уроци. Те са носител на голяма вътрешна и външна трансформация, израстване или пропадане, лична изява, силна воля. Те се борят за истина и справедливост и живеят “тук и сега”. Целенасочени са, вярват в каузата си, експлозивни, страстни, постоянни в убежденията си, критични, имат често обсебващ характер. Сблъсъкът с тях е труден. Те са знак за излизане от “обвивката” от обикновеното ежедневие, издигане, воля за действие. 

Мисиите на саламандрите са: 
а) трансформация, промяна (на ниво материя или енергийно ниво) 
б) его–действие – застиналост, контрол над емоциите, контрол, преодоляване на егоистичните намерения за притежание. Лидерска роля в обществото;
в) съзидание, унищожаване; 
г) любовни уроци, чувства, страст, смяна на партньора, преживяване на загуба, изоставяне, напускане;  
д) пътуване в далечно място, живот в чужбина, преместване; 



Най-трудните уроци в сферата на любовта се падат на саламандрите, независимо дали се отнасят до любими, или деца. Те трябва да са силни и да отстояват докрай мисията си. Техните цветове на успеха са – червено, оранжево, жълто. Ще бъдат привлечени от енергията на камъни като огнен ахат, жълт калцит, слънчев камък, жълт нефрит. Чакри: Муладара – Коренна; Слънчевия сплит – Манипура; Добре се рабират със земните хора, по-малко с водните и много малко с въздушните. 
Здравословни съвети: да ограничат тлъстите и мазни храни, месо и яйца. 

No comments:

Post a Comment